Årets sneaker-model til piger? Air Max 97 har i hvert fald være her, der og alle vegne det forgangne år med en rækker super lækre colorways og udgaver. Selvom vi nærmer os 2018, som skulle komme til at stå i Air Max 98’s tegn, så har Nike flere nye Air Max 97-nyheder på vej. Her ser vi nærmere på den nye ”Premium” Pack.

Som navnet antyder, består ”Premium” Pack af to luksuriøse Air Max 97-udgaver i henholdsvis lilla med hvid sål og sort med hvid. Air Max 97 er, og har altid været, én af de mest populære Air Max-udgivelser. Dens strømlinede og retrofuturistiske design er tidløst går formentlig aldrig af mode. Nu er den også nem at style med en ren, sort og hvid udgave, der går godt med ethvert oufit. Den lilla udgave har et mere feminint udtryk, som både går godt sammen med et par lyse Boyfriend-jeans eller et helt sort outfit. Skoene er begge udarbejdet i premium-materialer, der er rigtig nemme at holde pæne hvilket indbyder til masser af brug i både godt og skidt vejr.

Nike Air Max 97 ”Premium” Pack kan købes hos Nike og forskellige forhandlere fra d. 14. december. Størrelsesmæssigt anbefaler vi, at du tager din normale Nike-skostørrelse eller går en halv størrelse op, hvis du vil have lidt ekstra plads til tæerne.

Hold øje med Sneakergirls.dk på Facebook for flere sneaker-nyheder.

RELEASE DATO: 14. DECEMBER 2017

PRIS: 1.400 DKK

NIKE STORE
Release tidspunkt: 09:00

REZET STORE
Release tidspunkt: 09:00

43EINHALB
Release tidspunkt: 09:00

Billeder: 43Einhalb