Adidas lancerede et par måneder tilbage en helt ny sneaker silhuet. Adidas ”Prophere” der omfavner den chunky sneaker-trend til perfektion!

Modellen er siden lanceringen allerede dukket op i et væld af forskellige farver, blandt de populære er Maroon/White, Real Teal/White og almindelig White.

Skoene fås hos Adidas og Asphaltgold (reklame links)

Designet

Modellen er inspireret af global gadestil og sætter trenden for den næste tidsalder af streetwear til kvinder i gang med et uventet look understøttet af en stærk Adidas-identitet! Skoens stikkede overdel er designet til at tilpasse sig din fods form for ekstra komfort, som vi kender fra tidligere Adidas modeller.  Stoffet på skoen giver en effekt at et meleret udseende, mens der med de broderede detaljer og læderet på siden af skoen er med til at give skoen et spil til det sporty udtryk med et feminint touch. Og med den chunky gummisål er denne sneaker spot on på tidens trends!

Hos Sneakergirls elsker vi den nuværende trend hvor den klassiske sporty sneaker møder et stilfuldt design, og gør modeller som disse egnet til ethvert scenarie.

Skoene fås hos Adidas og Asphaltgold (reklame links)

Hvor og hvornår?

Denne model kan købes i de forskellige farver inde på Adidas‘ hjemmeside til en pris på 999 DKK.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.

Billeder: Asphaltgold