Adidas er tilbage med flere farvekombinationer af deres populære Yung-1 model de først lancerede tilbage i januar dette år. Da Yung-1 model først debuterede var flere sneakerheads hurtige til at melde dens lighed med Kanye Wests YEEZY BOOST 700 Wave Runner silhuet, og det er nok heller ikke helt ved siden af.

Skoene fås hos Rezet Store og Adidas (reklame links)

Designet

Modellen har med sin chunky silhuet og retro-inspireret design fundet sig godt til rette hos de fleste sneaker-fans, og hos os er den heller ingen undtagelse. Efter dens første lancering i en all-white udgave, er modellen nu tilbage i to farverige farvekombinationerne ”Chalk White/Core Black” og ”Hi-Res Orange”. Adidas har fundet den gamle Adidas Falcon Dorf fra 1997 og gjort den til deres inspirationskilde på Yung-1 modellen med designdetaljer som mesh, ruskind og som altid en chunky gummisål der passer på den største sneaker-trend i 2018. Disse nye farvekombinationer sikre sig i mod kedelige outfits og er med sikkerhed nogle af sommerens mest udstående lanceringer fra Adidas side!

Tag et nærmere kig på dem i galleriet herunder.

Skoene fås hos Rezet Store og Adidas (reklame links)

Hvor og Hvornår?

Det er allerede muligt at få fingrene i begge farvekombinationer inde på Adidas hjemmeside i få størrelser, ellers kan skoen findes hos Rezet Store i de fleste størrelser. Pris ligger omkring 1000 DKK.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.