Kvinde-projektet ”The 1 Reimagined”

I sammenhæng med Nikes nye projekt, kaldt The 1 Reimagined, har 14 kvindelige designere fået lov til at rekreere de to mest klassiske Nike sneakers – Air Jordan 1 og Air Force 1. De karakteristiske sneakers blev originalt designet til mænd, så derfor er det super spændende at se dem med et feminint præg. Designerne skabte 10 par, som forener de klassiske sportselementer med mode-orienteret design.

Skoene fås hos Nike Store fra den 16. februar (reklame link)

Favoritten – Air Force 1 SAGE XX

Vi har udvalgt vores absolutte favorit i kollektionen, nemlig Air Force 1 SAGE XX. Disse sneakers er fri for det sædvanlige snøresystem, og er derfor blevet til et par slip-ons, som har et minimalistisk og rent look. Den høje sål og all-white looket skaber en karakteristisk men enkel sko, som kan passe til ethvert outfit. De broderede Swoosh logoer er en anden fin detalje. Grundet deres enkle look kan de understøtte ethvert outfit, så de både kan bruges til hverdag, men også til en tur i byen.

Skoene fås hos Nike Store fra den 16. februar (reklame link)

Hvor og hvornår?

Disse sneakers er tilgængelige fra den 16. februar kl. 08.59 på Nikes hjemmeside og du må hellere være klar, hvis du skal nå at være en af de heldige som får fat i dem!

Du kan tjekke resten af kollektionen ud på Nikes hjemmeside, og se hvordan de ikoniske modeller ser ud med et feminint touch.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.

Skoene fås hos Nike Store fra den 16. februar (reklame link)

Billeder: KITH