Et par sneakers som passer til ethvert outfit? Nike har svaret!

Nike lancerer den 23. februar et par sneakers med en helt speciel form for customizing. Du får nemlig muligheden for selv at kunne skiftet farven på det ikoniske Swoosh logo på disse Nike Air Force 1. Ved første øjekast ligner det en helt almindelig Air Force 1 model, men en velcro løsning giver dig muligheden for, at customize dem efter din helt egen stil!

Skoene fås hos Nike Store fra den 23. februar kl.09:00. (reklame link)

Personligt præg med Velcro Swoosh pakke

Der lanceres tre forskellige farver, hvid, sort og sail (lys beige), som hver især kommer med et sæt af farvede Swoosh logoer. Du kan altså sætte dit helt eget personlige præg, og skifte farven på logoet for at matche ethvert outfit! Derudover har du mulighed for at sætte to Swoosh-logoer på samtidigt og få et double-layer look, samt mulighed for at fjerne logoet på pløsen, som også er påsat med velcro. Derudover har du også mulighed for at have en forskellig farve på hver sko og dermed skille dig ud fra mængden.

Skoene fås hos Nike Store fra den 23. februar kl.09:00. (reklame link)

Hvert par kommer med forskellige Swooshes

Modellen i hvidt læder giver dig mulighederne for at skifte mellem Swoosh-logoer i hvid, sort, gul, rød, blå og lilla. Hvis du vælger at købe det sorte par, får du et sæt neonfarvede Swoosh-logoer med, til at pifte ethvert outfit op. Der er her tale om sort, blå, lyserød, rød, gul og grøn. Sail modellen kommer med en række pastelfarver, som er i blå, grøn, lyserød og gul, samt sort og hvid. Swoosh logoerne kan nemt placeres på siden og rundt om hælen, til den anden side.

Skoene fås hos Nike Store fra den 23. februar kl.09:00. (reklame link)

Hvor og hvornår?

Du kan købe dem på Nikes hjemmeside fra kl. 9:00 den 23. februar, så vær klar hvis du vil have et par sneakers, som giver dig mulighed for at sætte din egen kreativitet løs!

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.

På billederne ser du den “Sail“ farvede Air Force 1.

BILLEDER: NOTRE