Nike har fundet stor succes i at hylde sine forgængere og det er ikke en undtagelse med den kommende lanceringen af den nye Nike Air Max 270 Ultramarine. Den nye model bærer præg af hvordan det kan se ud når gammelt møder nyt i en womens exclusive silhuet.

Bagom designet

Den nye Air Max-silhuet består af de originale farver, Solar Red, Hvid og en dyb Ultramarine blå nuance som hylder den originale farvepalet fra Nike Air Max 180 der kom på markedet tilbage i 1991. Siden da er den blevet genskabt til en ny version af 180’eren der relancerede i starten af februar, og er nu tilbage i et eksklusivt design der besidder udtryk fra begge disse nostalgiske silhuetter.

Den opdateret Air Max 270 har et let hvidt mesh-øvre og den iøjnefaldende Solar Red Air-hæl som giver komfort og en følelse af at gå på skyer hele dagen lang. Swoosh logoet, modelnavnet og dele af skoens øvre er underlagt den dybe marineblå farve vi kender.

Skoene fås hos Nike Store fra den 22. marts kl.09:00 (reklame link)

Hvor og hvornår?

Du kan købe denne model på Nikes hjemmeside i sammenhæng med den store ”Air Max Day” d. 22 marts. Selvom ventetiden kan syntes lang, er det helt sikkert en sko der er værd at vente på! Indtil da kan du tjekke de andre lanceringer ud til ”Air Max Day” hos Nike her.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.