Den nye Nike Air Max 270 Flyknit er perfekt til sommerens varme stunder. Luften kan mærkes både under og over foden, med et åndbart og fleksibelt Flyknit-materiale på overdelen og Max Air-hælenheden. Det er en livstilssko, som er designet til hverdagsbrug.

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Luft over – Flyknit

Overdelen er lavet af Flyknit-materiale som slutter tæt om foden og giver en strømpelignende fornemmelse. Dette materiale er utrolig åndbart. Flyknit-teknologien blev udviklet på baggrund af folks ønske om en sko med samme tætsiddende pasform som en strømpe. Derudover anvendes der hvad der svarer til seks genanvendte plastikflasker i produktionen af disse sko, for at reducere miljøforurening. På hælen er der et læderstykke, som også sikrer slidstyrke.

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Luft under – Max Air-hælenheden

Skumsålen er med todelt hårdhed og den hidtil største Air-hæl, som giver en blød stødabsorbering. Derudover er gummisålen slidstærk og giver et godt greb.

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Design

På indersiden står der på den ene sko ”AIR” og den anden ”270”, mens der på ydersiden er det velkendte Swoosh-logo. På flippen og hælen er der også synligt logo. Modellen fås i farverne ”Sort/Hvid/Hvid”, ”Atmosphere Grey/Pure Platinum/Wolf Grey/Hvid”, ”Igloo/Igloo/Clear Emerald/Hvid” og ”Clear Emerald/Pure Platinum/Hvid/Sort”. Der er altså en farvekombination til enhver smag, både til de som gerne vil skille sig mere ud, og dem der går efter det klassiske look.

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Hvor?

Du kan købe de flotte sneakers hos Nike Store, hvor de lige nu fås i en række forskellige farver. Find dem alle her.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.