Nike melder for alvor ud at foråret er ankommet til deres tegnebord, og lancerer den 10 maj 2018 en ny Air Max 98 silhuet til alle os sneakergirls og vores skohylder. Igen er Nike nemlig ude i en womens-exclusive – og vi kunne ikke være mere begejstrede for alle de nye tiltag til de eksklusive womens-only modeller der er begyndt at blomstre op i sneakerverdenen. Denne gang er der tale om den populære Nike Air Max 98 ”Barely Rose”, der omfavner foråret og sommersæson til perfektioner!

Skoene fås hos Nike og Asphaltgold (reklame links)

En lyserød drøm

Lad os være ærlige og sige at vi hos Sneakergirls er vilde med de sarte feminine farver der kommer frem til foråret og sommersæsonen, og derfor er det også svært at få armene ned over denne ”Barely Rose” farvekombination som består af de fineste rosa nuancer sammen med den hvide chunky sål som går hånd i hånd med den nyeste chunky sneaker trend der har præget 2018. Man kan i hvert fald ikke komme udenom at præcis denne sneaker appellerer til alle fashion-forward sneakergirls der på forhånd er ville med 98’er modellen.

Skoens øvre er præget af hvide detaljer og et mini swoosh både på skoens snude og på sidepanelet. Den sølvdetaljer der går rundt om skoen tilføjer et futuristisk twist i det at skoen derfor har en reflekseffekt i mørket.

Udover skoens ydre design lover Air Max 98 en behagelig oplevelse når skoen kommer på. Den er nemlig udstyret med en dæmpende luftenhed i matchende ”Barely Rose” lyserød som garanterer at denne sneaker har både høj komfort og fleksibilitet dagen lang.

Skoene fås hos Nike og Asphaltgold (reklame links)

Hvor og hvornår?

For at få fingrene i disse skønheder skal du sidde klar på Nikes hjemmeside torsdag d. 10 maj klokken 09.00, hvor det er muligt at få dem hjem på skohylden til en pris på 1500 DKK.

Vi lover du ikke vil fortryde det!

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.