Hvis du også er faldet for alle de skønne sneakers fra luksusmærker som Balenciaga og Chanel, så læs med her, for at finde et alternativ som passer til dit budget!

Balenciaga Triple S fås hos Balenciaga. Nike M2K Tekno fås hos Nike. Topshop CIara Chunky fås hos Zalando. (reklame links)

Balenciaga Triple S er et af de helt store hit denne sommer. Prisen er dog lige så høj, som vores crush på dem! De koster nemlig 5.000-6.000 kr. og kan købes på Balenciagas hjemmeside.

Hvis du har brug for et billigere alternativ, men stadig nogle sneakers som er med på den populære chunky trend, så er de helt nye Nike M2K Tekno et rigtig godt alternativ. De fås hos Nike, til 830 kr. Denne model fra Nike fås i tre forskellige farvekombinationer. Skoens ydre er præget af forskellige tonepaneler overlejret for at skabe en lagdelt effekt, hvilket giver nogle ligheder til Balenciagas model. Det kendte Swoosh logo ses i forskellige størrelser på tværs af sidepanelet, som er lavet af læder. Læs meget mere om modellen i vores artikel her.

Det billigste alternativ er Topshops Ciara Chunky, som kan købes hos Zalando til 449 kr. Denne model fås både i en hvid, sort og multifarvet model. Modellen er i læder og tekstil, men er selvfølgelig ikke af samme kvalitet som de to dyrere modeller.

Balenciaga Speed fås hos Balenciaga. Adidas Crazy 1 ADV Sock fås hos Caliroots. Bianco Knit Sneakers fås hos Bianco. (reklame links)

En anden stor tendens denne sommer er sokke-trenden. Balenciaga Speed ses overalt hos de store modeller og bloggere lige nu, men budgettet skal være højt, hvis man skal tilføje dem til garderoben. De kan købes på Balenciagas hjemmeside til knap 5.000 kr. De fås både i en høj og lav model, samt i hvid og sort.

Der er dog også andre brands som er sprunget med på trenden – heldigvis for os! Adidas har lavet et andet alternativ, nemlig deres model Crazy 1 ADV Sock, som kan købes hos Caliroots til 1.249 kr. Modellen har en Primeknit overdel, som slutter sig tæt om foden og giver følelsen af at have en sok på.

Bianco har lavet det billigste alternativ, på sokketrenden, nemlig deres Knit sneakers. De kan købes til 499,95 på Biancos hjemmeside.

Chanel sneakers kan kun købes i Chanels fysiske butikker. New Balance W990AF4 fås hos Caliroots. Nike Court Lite fås hos Nike. (reklame links)

Et andet luksusbrand, som har helt styr på at lave sneakers, er selvfølgelig det franske modehus Chanel. Vi har fået et kæmpe crush på en af deres nye modeller, i kalveskind og tekstil. Modellen fås enten med orange, lyserød eller navyblå indre. Det karakteristiske logo pryder siden og giver et karakteristisk udseende.

Et billigere alternativ, som ligger i samme stil er W990AF4 modellen fra New Balance, som kan købes hos Caliroots til 1.749 kr. Modellen har en blød ruskindsoverdel og et gråt look med sølv detaljer. Den fjedrende Encap sål sikrer komforten. Altså et par sneakers i høj kvalitet, som passer ind i sommerens retro trend.

Nike kom tidligere på året med modellen Nike Court Lite, som er et super billigt alternativ, som er en rigtig oldschool model som kan købes på Nikes hjemmeside til blot 450 kr. Modellen har et sporty retrodesign og er et rigtig godt alternativ i den hvide farve, med det sølvfarvede swoosh. Modellen fås i farverne “White/Matte Silver“, ”Turquoise/Hot Lava/Bleached Aqua” og ”Pure Platinum/Hot Lava/Blue Nebula”. Du kan læse meget mere om modellen i vores artikel her.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.