Én af årets mest populære sneaker-nyheder blandt pigerne, Air Max Jewell udkommer snart i tre nye udgaver klædt i henholdsvis sort, grønt og bordeaux-farvet velour. Læs mere om dem her, og find ud af hvor og hvornår, de kan købes.

Ny feminin sneaker

Air Max Jewell blev lanceret i starten af året i forbindelse med Air Max Day, hvor Nike fejrede Air Max-linjens 30 års jubilæum. Takket været sit feminine udtryk blev den lynhurtigt taget rigtig godt imod og er siden udkommet i et hav af forskellige udgaver. Få kan dog måle sig med de tre nye velourudgaver, der nu er på vej – de klæder silhuetten virkelig godt.

Bag om Jewell

Eftersom Air Max Jewell er en nyere model, er den selvsagt også opbygget af Nikes førende teknologier og materialer. Bunden består af en Air-boble, hvilket sikrer god stødabsorbering i hvert skridt og desuden en god, visuel detalje. Overdelen er som sagt betrukket med fløj, og ved tåen og hælen er der tilføjet i paneler for ekstra support. Air Max Jewell er med andre ord en sneaker, der både tilbyder et skarpt udseende og en høj grad af komfort.

Hvor og hvornår?

Nike Air Max Jewell ”Velvet” kan købes hos forskellige forhandlere allerede nu. Se forhandlerlisten nedenfor for nærmere info og husk at følge Sneakergirls på Facebook for flere sneaker-nyheder.

NIKE STORE