Kort efter Adidas annoncerede lanceringen af den nye Adidas ”Falcon” silhuet, var de nye ”Triple White” sneakers at finde i en custommade udgave på Kylie Jenners Instagram.

På billedet har de chunky hvide sneakers tilsyneladende ikke nogen bemærkelsesværdige justeringer, men ved nærmere inspektion ses det klart at der er foretaget en ændring i silhuettens branding-detaljer. I stedet for det typiske Adidas logo er i stedet ordene “KYLIE” ledsaget af Trefoil-logoet. Med kendskabet til andre berømtheder såsom Kendall Jenner der er ambassadør for Adidas og Kanye West der står bag YEEZY, kan det nemt være Kylie er den næste tilføjelse til adidas-familien.

Tjek Instagram billedet herunder, og læs lidt mere om den nye ”Falcon Triple White” model.

Sensommerens sneaker-model

Lige i tide til sensommeren har Adidas annonceret en lancering af den populære ”Falcon” model i en ny farvekombination. For nyligt debuterede modellen i grå og sorte nuancer med pink detaljer, denne gang er det tid til en ”Triple White” version, der passer perfekt til den sporty og chunky silhuet med sin hvide farve og lysegrå detaljer langs siden. Skoen er derudover præget af et metallisk materiale der får skoen til at skille sig ud når den rammes af lyset. Denne farvekombination er helt sikkert et must-have til sensommeren og det tidlige efterår, og vi har allerede sørget for at få skrevet den på vores ønskeliste!

Et must-have

Adidas har endnu ikke bekræftet en udgivelsesdato for denne lancering, men den forventes at ankomme i løbet af de kommende uger, så husk at holde dig opdateret på vores Instagram og Facebook. Prisen kommer til at ligge omkring 799 DKK ligesom de andre farvekombinationer nuværende er prissat til.