Den chunky ”far sko” er som vi også før har nævnt her på Sneakergirls, uden tvivl den mest efterspurgte silhuet i øjeblikket. Og lige siden Nike lancerede ”Air Monarch” silhuetten ser det ud som om hver sports og mode brand hopper med på trenden. Det seneste bidrag til trenden lanceres i morgen, lørdag d. 28 april i en womens-only silhuet nemlig den berygtede, Nike ”M2K Tekno”.

Skoene fås hos Nike (reklame link)

Spottet til New York Fashion Week

Efter Nike ”M2K Tekno” blev spottet for første gang i John Elliotts Fall / Winter 18 show til New York Fashion Week, er den blevet en af de mest berygtede sneaker silhuetter på alles radarer. Med sine bemærkelsesværdige ligheder til ”Air Monarch” modellen, står det klart at inspirationen til Nikes nye design har taget udgangspunkt i denne. En anden mega-trend vi spotter fra Nikes side er det futuristiske udtryk, i en kombination af et oldschool sporty look, og denne gang kulminerer det i ”M2K Tekno”, og vi hos Sneakergirls er kommet en tur i sko-himlen.

Skoene fås hos Nike (reklame links)

Designet

Nike præsenterer lørdag d. 28 april den nye silhuet i tre forskellige farvekombinationer. ”Phantom” modellen var den første Nike præsenterede. Denne silhuet ifører sig detaljer i ”Matte Silver”, ”Hyper Crimson” og ”Oil Grey”. Skoens ydre er præget af forskellige tonepaneler overlejret for at skabe en lagdelt effekt. Det kendte Swoosh logo ses i forskellige størrelser på tværs af sidepanelet, som er lavet af læder.

I modsætning til det off-white øvre, skæres det distinkte design af mellemsålen gennem med skarpe sorte og grå detaljer, der strækker sig fra ydersålen. De eneste andre fremtoninger af farve på skoen kommer fra den skarpe orange plastdetalje i hælen. Et farve-matchende orange logo ses også på indersålen.

Efter ”Phantom” modellen præsenterede Nike ”Black Volt” der adskilte sig en del fra den tidligere præsenteret model. Denne gang iføre silhuetten sig nemlig sorte læder detaljer på skoens ellers sorte øvre, som gør en stor kontrast til det neon farvede hælstykke og swoosh logo på skoens ydre, samt den hvide chunky sål. Et farve-matchende neon logo ses også på indersålen.

Sidst men ikke mindst præsenterede Nike en silhuet i farvekombinationen ”Pink Foam”. Og denne gang må vi bare takke Nike for at give denne chunky model et feminint udtryk de fleste sneakergirls ikke kan andet end at falde for. Farverne er hos denne model i den fineste lyserøde toneart, sammen med den hvide sål som giver en god kontrast til hinanden. Denne gang er hælstykket i en dyb sort farve, og swoosh logoerne er i et sølvomrids præget af det lyserøde indre fra skoens originale farve.

Hvor og hvornår?

For at få fingrene i en af de tre farvekombinationer, eller hvem ved, måske dem alle, skal du sidde klar på tasterne i morgen, d. 28 april klokken 09.00 når de lanceres inde på Nikes hjemmeside, til en pris på 830 DKK.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.