Nike lancerer snart den helt nye luksus model Air Force 1 07 LX “Iridescent Pack“, som skinner i regnbuens farver, når lyset falder på dem!

Klassikeren Air Force 1 har jubilæum

Den klassiske Air Force 1 blev for første gang lanceret tilbage i 1982 og har siden hen været populær i alverdens afskygninger. I anledning af modellens 35 års jubilæum har Nike valgt at lancere en række nye og anderledes modeller, som deres Nike Air Force 1 Swoosh Pack, som var utrolig populær og blev revet væk fra Nikes hylder.

Skoene fås hos Nike og 43einhalb (reklame links)

Luksus udgaven – ”Iridescent Pack”

Nu er tiden kommet til en lancering af modellen i en luksus udgave. Den har det helt originale udseende, men nogle detaljer springer i øjnene. Den fås i enten sort eller hvidt læder, som skinner i alle regnbuens farver, når den rammer det rigtige lys. Lakoverfladen giver et super fint og anderledes look til den ellers klassiske model.

Skoene fås hos Nike og 43einhalb (reklame links)

Nye detaljer

Hvis man zoomer ind på detaljerne på den hvide model, er der nogle enkelte ting som adskiller den fra den originale model. Tagget på flippen er i mørkt skinnende læder, og logoet på hælen er ligeledes i sort.

Skoene fås hos Nike og 43einhalb (reklame links)

Hvor og hvornår?

Den nye model kan købes på torsdag, d. 15. marts kl. 9:00, hos Nike. Du må hellere sidde klar hvis du skal nå at få et par!

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.

Billeder: 43einhalb