På torsdag d. 12/4 lancerer Nike den nye Air Max 98 silhuet. Det er nemlig i år 20 år siden Nike for første gang lancerede 98’eren og der er derfor en masse nye farvekombinationer i vente for at fejre det store jubilæum. I denne omgang er der tale om modellen i farvekombinationen ”Sail/Creme”.

Skoene fås hos Nike (reklame link)

Nike Air Max 98 fylder 20 år

Nike Air Max 98 kvalificerer sig i hvert fald ikke til at være en beskeden sneaker hvis man kigger på skoens design. Dens øvre har nærmest en bølgende æstetik som går i flere lag ned af skoen. Og den nu kendte Air-pude som vi fik at se første gang på Air Max 98 modellen tilbage for 20 år siden er bestemt også kommet for at blive. Alt i alt kan vi konstatere at vi 20 år efter stadig ikke kan sætte en finger på denne models design. Og specielt da den fik sin overdel fra den kendte Air Max 97 og derfra skabte et opgraderet look for sig selv.

Skoene fås hos Nike (reklame link)

Designet

Denne nyeste udgave, nemlig Nike Air Max 98 ”Sail/Creme” har førsteklasses materialer og fremstår med et luksuriøst tvist. Skoens øvre er nemlig præget af et imiteret slangeskin som giver den et nærmest helt eksotisk look. Resten af modellen er fremstillet i de fineste cremefarvede nuancer som passer ualmindeligt godt med den hvide kontrast farve. Og så er sålen som vi kender den i en bred Air-pude som sikrer at man altid har den højeste komfort uanset om skoen bæres i træningscentret eller på gadebilledet.

 

Hvor og Hvornår?

Denne model er en Speciel Edition lancering og udkommer derfor i et begrænset antal, så husk at sidde klar når denne model kommer ud på Nikes hjemmeside torsdag d. 12 april klokken 09.00.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.