Sidst i april lancerede Nike den populære og længe ventede Nike M2K Tekno der efter at have været teaset til New York Fashion Week ved John Elliotts Fall / Winter 18 show blev en af de mest berygtede sneaker silhuetter i 2018. Og heldigvis vender Nike nu tilbage med den sporty model kombineret med et fint feminint touch – og den er til at finde på Nikes hjemmeside den 5 maj klokken 09.00

Skoene fås hos Nike (reklame link)

Designet

Silhuetten er tilbage i farvekombinationen ”Pink Foam”. Og denne gang må vi bare takke Nike for at give denne chunky model et feminint udtryk de fleste sneakergirls ikke kan andet end at falde for. Farverne er hos denne model i den fineste lyserøde toneart, sammen med den hvide sål som giver en god kontrast til hinanden. Denne gang er hælstykket i en dyb sort farve, og swoosh logoerne er i et sølvomrids præget af det lyserøde indre fra skoens originale farve.

Skoene fås hos Nike (reklame link)

Hvor og hvornår?

For at få fingrene i en af den nye farvekombination skal du sidde klar på tasterne d. 5 maj klokken 09.00 når de lanceres inde på Nikes hjemmeside, til en pris på 830 DKK.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.