Nike har afsløret en kommende kollektion, som er resultatet af et samarbejde mellem designeren Virgil Abloh og tennisspilleren Serena Williams Det er endnu ikke offentliggjort hvornår man kan få fingrene i Nike “QUEEN” kollektionen, men du kan se nærmere på tre sneakers fra den her.

Den klassiske Air Max 97 i feminine toner

Den første model er den klassiske Air Max 97. Overdelen er helt hvid, kun brudt af det klassiske swoosh og Virgil Ablohs ikoniske logo ”AIR”, i sort. Sålen giver en stærk kontrast, i den fadende pink og lilla farve.

Skater modellen Blazer Mid

Den næste er skater modellen Blazer Mid. Overdelen er i gråt ruskind og hvidt læder, med det sorte swooshlogo samt det ikoniske Off-White tekst på indersiden. Sålen er i samme kontrasterende farver.

NikeCourt Flare 2 iklædt glimmer og flotte detaljer

Den sidste model er NikeCourt Flare 2, som kommer i to forskellige designs. Begge modeller er i glitter på hælen og med hvid overdel. Off-White teksten står på siden og Swoosh logoet er i henholdsvis hvid og sort. Modellen har en lang række detaljer, såsom teksten ”SERENA” og ”QUEEN”, som en hyldest til tennisspilleren Serena Williams. På snørebåndet står teksten ”SHOELACES” og på indersiden af modellen er Off-White signatur logoet i sort.

Hvor og hvornår?

Der er endnu ikke kommet en officiel release dato for denne kollektion, men hold øje med vores side for opdateringer.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.

Billeder: Eddie Lee/HYPEBEAST