Oven på kvindernes internationale kampdag har Nike en god nyhed til alle de kvinder som er vilde med sneakers. Nike vil nemlig redefinere sneakers til kvinder, med deres fire nye tiltag.

Nike støtter kvinder

Nike har i over 40 år støttet kvindelige atleter på verdensplan, og forsøgt gennem innovationer at støtte kvinder i dagligdagen og under sport. Herunder kan nævnes tiltag som Nike Pro Hijab og deres Plus Size kollektion. Sneakers er vigtige for alle kvinder, ifølge Nike, fordi det er noget alle bruger, både på atletisk plan og i hverdagen, til at udstråle identitet og personlighed. Derfor er de fire tiltag som Nike vil komme med i 2018 på deres sneakers til kvinder.

Flere størrelser – flere sneakers til os!

Nike vil lave flere og flere af deres sneakers i unisex størrelser, for at give kvinder mulighed for at passe nogle af de sko, som oprindeligt kun har været lavet til mænd.

Nike Unlaced

Nike lancerer deres nye koncept, Nike Unlaced, d. 27 marts på deres hjemmeside, og hen over sommeren i udvalgte butikker. Konceptet er fokuseret specifikt til kvinder. I sammenhæng med dette tiltag, er deres første samarbejdspartner street-style stjernen Julia Sarr-Jamois. Vi kan ikke vente!

Ekstra forkælelse

Et andet tiltag går ud på at give kvinderne en masse eksklusiv forkælelse, i form af nye services. Der vil blive givet styling forslag, eksklusive fordele for VIP medlemmer og mulighed for samme-dags levering samt costumizing.

Samarbejde med kvinder

Nike mener at langt størstedelen af samarbejder imellem sneakers virksomheder og kendte, er med mænd. Derfor vil de nu fokusere på at give en masser kvinder en stemme i denne verden. Dette har vi også for nyligt set i deres kvinde projekt ”The 1 Reimagined”.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.

Billeder fra: Nike