Nike er de seneste år kommet rigtig godt med på bølgen vedrørende den klassiske retro sneaker som udvikler sig til fashion-statement sneakers. Og vi ser flere og flere oldschool sneaker-modeller som diverse modebloggers tager til sig, og dernæst bliver revet fra hylderne. Et eksempel på dette er den klassiske ”Nike Air Monarch IV” som der i starten af dette år satte tendensen for chunky/dad-sneaker trend. Nu er Nike tilbage med endnu et bud på en klassisk sneaker model, og vi hos Sneakergirls spår den som det næste musthave!

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Designet

NikeCourt Lite “White/Matte Silver“ er modellen vi taler om, og med den chunky sneaker trend som vi flere gange har påpeget som denne sæsons megatrend, er denne sneaker bestemt ikke en man kan komme udenom dette forår og sommer. Skoen har med dens kridhvide udseende og asymmetriske former et sporty retrodesign, der er enormt moderne lige nu. Og det bedste af det hele er at skoen kun koster 450 kroner! Modellen fås i “White/Matte Silver“, ”Turquoise/Hot Lava/Bleached Aqua” og Pure Platinum/Hot Lava/Blue Nebula. Vi er vilde med den hvide model med det sølvfarvede swoosh og vi håber kun på flere af disse sneaker-modeller fra Nike side i fremtiden!

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Try-on

Hos Sneakergirls har vi haft muligheden for at prøve NikeCourt Lite “White/Matte Silver, og vores dom over retrosilhuetten fra Nike er, at skoene kommer i yderst behagelige materialer, hvilket giver den et afslappende fit og en høj komfort. Skoen fitter en smule smalt, så vi anbefaler at gå ½ størrelse op fra din normale størrelse.

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Hvor og hvornår?

Denne model kan købes i de forskellige farver inde på Nikes’ hjemmeside til en pris på kun 450 DKK. Så for at sikre dig et par, skal du nok ikke vente alt for længe!

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.