En af Nikes kendte retro modeller fra begyndelsen af 90’erne gør et uventet comeback. Nemlig modellen ”Nike Outburst OG”, som vender tilbage i farverne “Hvid/Solar Red“ og “Hvid/ Opal Green“. Retro silhuetten har aldrig været mere relevant og med denne lancering bliver 90’ernes stil i den grad genopblusset.

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Retro design

Nike har haft stor succes med at bringe klassiske silhuetter tilbage og givet dem et tvist så de passer på nutidens trends, og ”Nike Womens Outburst OG” er ikke en undtagelse. Denne gang kommer skoen tilbage i en womens-exclusive udgave med et design der sikrer dig en komfortabel og tilbagelænet stil samtidig med et klassisk udtryk og en sko der vil gå til nærmest et hvert outfitt.

Skoen er lavet med en hvid nylon og læderstrafferinger på toppen der giver en behagelig støtte, mens sålen er pålagt letvægtsskum som giver stødabsorbering og komfort hele dagen, og sidst med en chunky ydersål af gummi der giver et klassisk look. Alt dette sammenlagt med det kendte Swoosh logo i lyse farver, og du har et musthave til din sneaker-garderobe.

Skoene fås hos Nike Store (reklame link)

Hvor og hvornår?

Hvis du skal have fingrene i de nye Nike Womens Outburst OG i enten “Hvid/Solar Red“ eller “Hvid/Opal Green“ skal du sidde klar på Nikes hjemmeside den 13. marts kl. 09:00.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.