Den chunky far-sneaker har i 2018 været og er en kæmpe trend som vi også flere gange her på Sneakergirls har fremlagt. Og den trend ser stadigvæk ud til at fortsætte så langt som vi kan se. Denne gang er PUMA på banen med en lancering af modellen ”Thunder Desert, der er en fortsættelse af den allerede velkendte og meget populære ”Thunder Electric” silhuet brandet lancerede tidligere på året i flere farvekombinationer.

Designet

Mens vi tidligere har set hvordan de retro chunky sneakers bærer præg af farveblokeret design, læner denne silhuet sig mod den mere minimalistiske tone. Farvekombinationen “Bright White / Star White”, kommer nemlig i hvid model, med dertilhørende detaljer som ruskind og læder på skoens side og øvre paneler. Derudover er der selvfølgelig det velkendte chunky look, og en offwhite gummisål der er med til at give modellen sit sporty udtryk. For at skille sig ud har PUMA designet en stand-out funktion ved at der midt på skoen, på det øvre stykke, samt hælen er inkorporeret et slangeskins inspireret mønster.

Udover den hvide model, lancerer PUMA sammen farvekombinationerne “Natural Vachetta” and “Smoke Green.”, der falder godt ind med deres milde pastel farver, og dermed passer perfekt til sensommeren og det tidlige efterår. Tjek de forskellige farvekombinationer ud nedenfor!

Hvor og hvornår?

Hvis du tænker at afprøve den chunky-sneaker trend, eller leder efter flere modeller til din samling, så mener vi hos Sneakergirls, at denne helt sikkert er et godt match.

Helt præcist hvornår de nye ”Thunder Desert” modeller dropper er stadig uklart, dog ved vi at det bliver i starten af August, så husk at hold øje med vores Instagram side, for mere information.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.