Rihanna er tilbage som ambassadør og kreativ udvikler hos Puma. I samarbejde med hende, lancerer Puma imorgen den nye kollektion ”The New Fenty By Rihanna”. Til denne kollektion kommer Puma med et par helt nye sneakers, nemlig modellen x Fenty by Rihanna Cleated Creepers. Hos Puma beskrives modellen som ”beachy og badass”, hvilket vi er helt enige i.

Skoene fås hos Caliroots (reklame link)

Skrigende grøn som det friske pust

Der bliver lanceret to farver, ”Black” og ”Dazzling Blue”. Den ene model er helt sort udenpå, og indeni er den i en skrigende grøn. Puma logoerne udenpå, samt hælen er i den samme grønne farve, som giver et friskt pust. Den sorte model har den klassiske stribe i imiteret læder og sort sål. Den anden model er blå, med den skrigende grønne farve på logoerne samt striben på siden. Sålen på den blå model er gennemsigtig og har derfor et meget anderledes look.

Skoene fås hos Caliroots (reklame link)

Detaljerne

Overdelen er i tekstil og syntetisk materiale. Den har elastik snørebånd, som giver et beachy look. Modellen har en stor og voldsom sål, som giver et par ekstra centimeter til højden. På flippen er der fremhævet at det er Rihannas værk, med logoet ”Puma by Rihanna”.

Skoene fås hos Caliroots (reklame link)

Rihanna x Puma

Rihanna har tidligere samarbejdet med Puma, faktisk helt siden 2014. Dette samarbejde har givet en lang række succesfulde sneakers, herimellem deres Rihanna x Puma Suede Cleated Creeper.

Hvor og hvornår?

Skoene lanceres sammen med resten af kollektionen torsdag d. 15 marts hos Caliroots, kl. 00:00.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.

Billeder: Sole Supplier & Caliroots