Vi har samlet månedens fedeste streetstyles fra Danmarks største sneaker-eksperter – se med og få inspiration til hvilke sneakers, du skal tilføje til din forårsgarderobe.

Vi har fundet tre piger, som har styr på sine sneakers og de er bestemt værd at tilføje til dit feed. Lad dig inspirere af deres streetstyles her.

Julie Marie Hermann som står bag Youtube-kanalen “HotBeautyStuff“, er her iført de stylede Nike Air Max 95. Denne Nike klassiker er inspireret af menneskekroppen, hvor sålen repræsenterer rygraden, snørebåndet er ribbenene og de stribede områder symboliserer musklerne. Skoen har den kendetegnende Max Air sål i en blød letvægtsskum, som giver en rigtig god komfort. Air Max modellen så for første gang dagens lys i 1995, og er siden da blevet udgivet i et utal af farver og materialer. Du kan style dem med en lækker pangfarve og hotte tern, som Julie Marie.

Find Julie Marie Hermann på Instagram her.
Nike Air Max 95 fås hos Nike og Rezet Store (reklame links)

Youtuberen Jasmin Lind har her stylet de klassiske Nike Air Force 1 ’07 med hvide tennissokker og jeans. Hvis du kombinerer dem med en læderjakke, som Jasmin, giver det et cool og råt look. Den første Nike Air Force sneaker blev udgivet tilbage i 1982 og fik sit navn fra den amerikanske præsidents fly, og har siden da været trendy i mange forskellige afskygninger. Hullerne giver udluftning og polstring i flippen sikrer komfort.

Find Jasmin Lind på Instagram her.
Nike Air Force 1 fås hos Nike (reklame links)

Maria Kodahl Ledet har på sin Instagram postet dette billede, som vi er helt vilde med! Vi har her igen at gøre med en klassiker – denne gang et par Air Max 97 sneakers. Dette par sneakers bærer kælenavnet ”Silver Bullet” og er karakteriseret af sit letvægts mesh stof samt de kurvede linjer. De passer perfekt til den lyserøde farve og tidens populære tern, som giver et super feminint og klassisk look.

Find Maria Kodahl Ledet på Instagram her.
Nike Air Max 97 fås hos Nike (reklame links)

FØLG OS

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.