KØB SNEAKERS TIL PIGER ONLINE

Sneakers er en del af de fleste danskeres garderobe. Interessen for sneakers er stadig stærkt stigende, og især pigers interesse for sneakers er begyndt at boome, hvilket afspejler sig i udbuddet fra de store sneakermærker som adidas, Nike, Puma og så videre. Sneakers er også en dyre, men hvis du følger denne guide, kan du nemt spare penge næste gang du køber sneakers. Der er store fordele ved at handle online fremfor i fysiske butikker, når du skal på jagt efter nye sneakers. Du kan spare en masse penge, scrolle gennem de bedste sneakerbutikker fra hele verden og finde lige præcis den sneaker, som passer til dine krav og din stil. Det bedste af det hele er, at du kan gøre det fra sofaen. Vi har stor erfaring med online sneakerhandel, og denne guide vil vise dig, hvordan du nemmest og sikrest kan købe billige sneakers til piger på nettet.

Forhandleroversigt

Der findes utallige online sneakerbutikker. Vi har for overskuelighedens skyld samlet dem, som vi kan anbefale, her:

NIKE STORE
Sender fra: Europa

ADIDAS
Sender fra: Europa

ENDCLOTHING
Sender fra: Storbritannien

CALIROOTS
Sender fra: Sverige

43EINHALB
Sender fra: Tyskland

ASPHALTGOLD
Sender fra: Tyskland

Fordele ved nethandel

Du skal ikke forholde dig til åbningstider, et uoverskueligt udvalg eller sælgere, der vil have dig til at købe produkter, du i realiteten ikke behøver, når du køber sneakers online. Du kan derimod handle hvor og hvornår, du har lyst, altid holde dig ajour med hvad de store sneakermærker og retailers har på lageret (og sammenligne priserne derfra), samt helt selv bestemme, hvad du kommer i kurven, uden en salgsassistent skal give dig dårlig samvittighed. Onlinebutikker har ofte tilbud og rabatkoder, som kun gælder online kunder. Derfor er der også økonomiske fordele at hente, hvis du er efter billige sneakers til piger. Det bedste af det hele er, at hvis du ikke kan passe eller fortryder de sneakers, du har købt, kan du nemt returnere dem. Der er altså et hav af fordele ved at købe sine sneakers online. Nu er spørgsmålet hvilken onlinebutik, du skal vælge. Der findes talrige online sneakerbutikker, hvor nogle er bedre end andre. Vi har samlet dem, som vi har bedst erfaring med, så du trygt kan shoppe sneakers online.

 

Valg af onlinebutik

Når du leder efter billige sneakers til piger på nettet, skal du først og fremmest bruge din sunde fornuft. Fupsider hører til sjældenheder, men de findes. Fupsider er som regel lette at spotte, men hvis du er i tvivl, kan en Google-søgning ofte afklare det. Vi anbefaler kun onlinebutikker, som vi selv har benyttet gennem flere år. Derfor bunder vores anbefalinger i positive oplevelser, som vi erfaret. Dette omfatter primært gode produkter, hurtig levering og exceptionel kundeservice. Der er ofte mange penge at spare, ved at benytte udenlandske onlinebutikker. Derfor består vores online butiksanbefalinger af butikker fra udlandet, dog indenfor EU. Hvis du benytter en udenlandsk onlinebutik udenfor EU, vil du blive pålagt told, hvilket er dyrt. Det skal du derfor ikke frygte for i de onlinebutikker, som vi anbefaler. Indenfor EU er der masser af fantastiske butikker, og i det næste afsnit kan du blive klogere på vores favoritter.

 

Vores favoritter

Der findes rigtig mange gode onlinebutikker, når du skal købe billige sneakers til piger. Du kan finde vores anbefalinger af butikker nederst på siden i ”Forhandleroversigten”. Der er imidlertid tre online sneakerbutikker, som hører til blandt vores absolutte favoritter. Butikkerne er som følger:

 

Den første er Nike. Nikes onlinebutik indeholder alle typer af sneakers. Fra innovative som VaporMax til klassikere som Air Force 1. Fra lette og hurtige som Mariah Racer til livstilssneakers som Air Max 95. Fra billige som DualTone til de lidt dyrere modeller. Mulighederne er mange, og vores bedste råd er, at du selv går det store udvalg igennem. Til trods for de mange modeller er Nikes hjemmeside meget overskuelig og nem at navigere i. Leveringen er hurtig, og returneringen er også ligetil. Nikes onlinebutik afholder ofte nogle vanvittige udsalg, og hvis du vil vide mere om dem, skal du læse ”Sociale medier”-afsnittet længere nede. Som noget nyt kan du også få studierabat på Nikes hjemmeside, hvis du er under uddannelse. Nikes onlinebutik er derfor en oplagt mulighed, hvis du er på udkig efter billige sneakers til piger.

 

Den anden er adidas. Adidas’ onlinebutik indeholder ligeledes sneakers i alle afskygninger. Af de mest populære kan Stan Smith, Superstar, Gazelle og Ultra Boost blandt andet nævnes, men ligesom med Nike anbefaler vi, at du selv går udvalget igennem. Adidas’ levering og returnering er upåklagelig. Adidas’ hjemmeside er ekstremt brugervenlig, og du kan nemt finde frem til den sneaker, der passer dine krav. Adidas afholder ligeledes tit udsalg, som du kan blive klogere på i ”Sociale medier”-afsnittet. Du kan aldrig gå galt i byen med et par adidas-sneakers, derfor er det klart anbefalelsesværdigt at købe dem direkte fra deres egen onlinebutik.

 

Den tredje og sidste er britiske END. Endclothing er en af Europas største retailers og indeholder alle de store sneakermærker og mere til. Endclothings onlinebutik er derfor både ideel hvis du er efter andet end billige sneakers til piger. De har det hele. Derudover har END. lynhurtig levering, de bedste anmeldelser og en fantastisk kundesupport. Udover at END. har en fast Udsalgs-sektion med billige sneakers til piger, afholder de også nogle vanvittige udsalg med jævne mellemrum. Du kan læse mere om udsalgene i de forskellige onlinebutikker i det næste afsnit.

 

Sociale medier

Når onlinebutikker afholder udsalg eller har tilbud på bestemte produkter, skal du ofte ind på de omtalte hjemmesider for at få kendskab til dem. På den vis går du ofte glip af de gode tilbud, som kun er tilgængelige i en kort periode. Det behøver dog ikke være tilfældet. Gennem vores tætte samarbejde med disse onlinebutikker får vi at vide, hvornår der er udsalg og tilbud. De oplysninger videreformidler vi til vores følgere gennem vores sociale mediekanaler på Facebook og Instagram. Samlet set benytter over 80.000 følgere den mulighed, og det kan du også.

 

Sneakerworld på Facebook er med afstand vores største side. Den skal du følge, hvis du er interesseret i de nyeste sneakers, nyheder fra sneakerverden og ikke mindst tilbud og udsalg. Den dækker med andre ord alle typer af sneakers til begge køn og er voldsomt populær blandt vores følgere. Sneakerworld på Instagram skal du følge, hvis du er interesseret i opdateringer om release datoer, sneakerinspiration og konkurrencer.

 

Hvis du derimod kun er interesseret i billige sneaker til piger, skal du følge Sneakergirls på Facebook. Den fungerer på samme måde som Sneakerworld, dog kun med fokus på det kvindelige køn. Hvis du følger Sneakergirls, får du informationer om tilbud og udsalg leveret til din Facebook-forside således, at du altid er forrest i køen. Eksempelvis afholder Nike ofte 48 timers Flash-sale, hvor du kan spare op imod 50% rabat på udvalgte produkter. Dette vil du være en af de første til at få at vide, hvis du følger Sneakergirls på Facebook.

 

Sidst, men absolut ikke mindst, kan du tilmelde dig vore Udsalgs-gruppe på Facebook. Der poster vi udelukkende udsalgs- og tilbudsopslag, så du altid kan sikre dig et par billige sneakers til piger. Den er bestemt anbefalelsesværdig.