Nike Air VaporMax 97 er en kombination af Nikes to meget ikoniske Air sneakers. Den kommer til at bestå af overdelen fra Air Max 97, som har været meget populær det seneste år, i en kombination med sålen fra modellen Air VaporMax. Kombination giver et nyt og anderledes udtryk til Air Max familien.

Skoene kan fås hos Nike Store fra den 9. marts kl.09:00 (reklame link)

VaporMax teknologien sikrer komfort

Denne model tager nogle af de bedste funktioner med fra de to klassikere. VaporMax-stødabsorberingen giver en fleksibel og let sål. VaporMax blev udviklet på baggrund af et ønske om at få følelsen af at løbe på luft og samtidig skabe en fjedrende fornemmelse.

Skoene kan fås hos Nike Store fra den 9. marts kl.09:00 (reklame link)

Overdelen – Air Max 97 looket

Overdelen har de klassiske striber, og laves i syntetisk læder og tekstil. Striberne er lavet i refleks, som giver et anderledes udtryk i mørket. Gummipanelerne på ydersålen sikrer imod slid. De kommer i en all-black udgave, hvor sålen er gennemsigtig, med hvide Swoosh logoer som er i skarp kontrast til resten. Det giver et hav af muligheder for styling, fordi de let kan kombineres med alverdens farver.

Skoene kan fås hos Nike Store fra den 9. marts kl.09:00 (reklame link)

Hvor og hvornår?

Hvis du skal have fingrene i denne nye Nike Womens Air Vapormax 97 “Metallic Hematite“ skal du sidde klar på Nikes hjemmeside d. 9 marts kl. 09:00.

Følg os på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret på de seneste sneaker og mode nyheder til kvinder.