Vinteren er lige rundt om hjørnet, og med den følger regn, slud, sne og bidende kulde. Vintergarderoben skal snart findes frem, og i samme omgang er det en god ide at skifte de lette sommersneakers ud med nogle mere robuste modeller, der er i stand til at modstå vinterens vejr og matcher den tunge vintergarderobe. Derfor har vi samlet fem gode bud på sneakers, der hjælper dig godt igennem vinteren på sikker og stilet vis.

Puma Suede Platform Trace

Et af de mest populære sneakervalg blandt pigerne I år har været Puma Suede Platform – den blev gjort udbredt af Rihannas Puma-samarbejde, der har et lignende udseende og er siden også udkommet i en Trace-variant, der er oplagt til vinteren. Den har nemlig en høj bund med et groft mønster og selvfølgelig et super lækkert udseende.

Nike Air Force 1 Low Suede 

Et af de mest oplagte valg af vintersneaker denne sæson er Air Force 1. Modellen har i år 35-års jubilæum, hvilket betyder, at Nike har udgivet den i en lang række super skarpe udgaver. Samtidig er den super trendy og en høj, tyk sål, der passer perfekt med vintergarderobens lange, løse bukser.

adidas NMD C2

Går du meget op i komfort, er adidas’ NMD C2-model et godt valg. Den har en stilet ruskindsoverdel og den velkendte Boost-sål, der føles som en blød sky at gå på.

HTS Silver Shadow RGS AT

Behøver dine sko ikke nødvendigvis at være fra Nike, adidas eller Puma, men vil du stadig gerne ramme det populære retro-udtryk, så er det klassiske mærke Hi-Tec et oplagt valg. Mærket genopstod i år, og lige nu du kan bl.a. få fingrene i en varm udgave af deres chunky model, HTS.

Nike SF Air Force 1

Er du på udkig efter en model, der både kan bruges som sneaker og vinterstøvle, så fås Air Force 1 denne sæson også i en høj army-udgave – SF Air Force 1. Modellen er en fusion mellem basketsko og combat-støvle, og den er en god måde at give dit outfit en iøjnefaldende og sporty kant.

HUSK AT FØLG OS PÅ FACEBOOK

Her holder vi dig opdateret på de nyeste releases, tilbud og meget mere.